DAF XF DAF Driver Academy

DAF Trucks België en rijscholen van transport Academy bieden kostenbesparende DAF Driver trainingen aan

 
 

Na een uitvoerig voorbereidingstraject werd op woensdag 23 januari 2019 een overeenkomst getekend tussen DAF Trucks België en Transport Academy. De 10 professionele rijscholen onder de koepel van Transport Academy mogen zich vanaf nu exclusief DAF Driver Training Partner noemen op het gebied van chauffeurstrainingen . Beroepschauffeurs zijn in het kader van de Europese Richtlijn vakbekwaamheid (Code 95) verplicht om nascholing te volgen. Daarnaast kunnen DAF Driver Trainingen zorgen voor een duurzame kostenbesparing.

 

Haal méér uit uw DAF truck met een DAF Driver Training

De 10 bij Transport Academy aangesloten rijscholen die deel uitmaken van het landelijke netwerk van DAF Certified Driver Training Partners zijn de afgelopen 6 maanden zorgvuldig geselecteerd en voorbereid. Een aantal beschikken over recente DAF Euro 6 voertuigen en allen over ten minste één door DAF opgeleide chauffeurstrainer. De prestaties van de DAF Driver Training Partners zullen elk jaar geëvalueerd worden door DAF Driver Academy, onderdeel van DAF Trucks België. Via jaarlijkse bijscholingen blijven ze op de hoogte van alle nieuwe voertuigtechnologieën van DAF.

Transport Academy en DAF ontzorgen ondernemersDAF Transport Academy

DAF Trucks België kiest voor een samenwerking met Transport Academy omdat daarmee een landelijk netwerk van opleidingsinstituten ontstaat. De 18 trainingslocaties bevinden zich in dezelfde regio’s van de 26 Belgische DAF concessiehouders waarmee een aantal van oudsher een uitstekende relatie hebben. Eén administratieve backoffice van Transport Academy verzekert de beste opvolging van de opleidingen. Voor transportondernemers betekent dit nog meer ontzorging en gemak. Bovendien verhoogt het de klantentevredenheid.

Uw nieuwe DAF presteert optimaal als de chauffeur ook optimaal presteert

Een optimaal presterende nieuw geleverde truck vraagt om een chauffeur die ook optimaal presteert, zo is de overtuiging van DAF. Een DAF Driver Training door een DAF Driver Training Partner kan leiden tot een meervoudige kostenbesparing: de kans op schades vermindert, de veiligheid op de weg neemt toe en het brandstofverbruik en de operationele kosten nemen af.

Voucher gratis DAF EcoDrive opleiding

Transportondernemers ontvangen vanaf 1 februari bij aanschaf van een nieuwe DAF Euro 6 (CF, XF of LF) een voucher voor een kosteloze DAF EcoDrive opleiding (geldig voor Code 95) ter waarde van € 465,-, geldend voor 4 uur klassikale theorie en 3 uur individuele praktijk, met de nieuw geleverde DAF truck. De DAF Driver Partners van Transport Academy in België kunnen deze training verzorgen.

DAF PACCAR Olivier Uyttenhove Luc Serrien

Gegevens perscontact: 

Luc Serrien
DAF Trucks België

Tel: +32 475 55 39 44
E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België

Rutger Kerstiens
Afdeling Corporate Communications, DAF Trucks N.V.

Tel: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com