Download
  • woensdag 18 december 2019
  • Temse
 

3 nieuwe DAF CF 480 FAT 6x4 Construction uitvoering voor LTB Jobé

Terugkeer van het merk DAF naar het wagenpark van het bedrijf LTB Jobé. Na de oprichting in 1983 door Claude Jobé ontwikkelde en vestigde het Luikse transport- en grondverzetbedrijf zich in 1999 in de regio Blégny-Barchon, langs de E40, vlakbij de Duitse en Nederlandse grens. Vandaag de dag brengt het bedrijf de transport-, constructie-, logistiek- en opslagactiviteiten samen, evenals de overslag (transport per schip). Er zijn ongeveer zestig mensen actief in het bedrijf.

 
LTB Jobé
De transportwereld is niet enkel een mannelijke aangelegenheid: Sophie Jobé, zaakvoerster van LTB Jobé en Patricia Corman, Sales Advisor van Truck Trading Rohen.
 

De vloot bestaat uit 44 voertuigen. Alle voertuigen worden op werven ingezet en voeren werken zoals asfaltverharding, grondwerken, materiaaltransport en ook bouwwerkzaamheden uit.

Claude Jobé was reeds lang klant bij DAF en zijn dochter Sophie, die nu aan het hoofd van het bedrijf staat, heeft onlangs een bestelling geplaatst voor 3 nieuwe DAF CF 480 FAT 6x4 bakwagens, uitgerust met containerarmsystemen van het merk TAM, door de firma "Hydromat n.v." divisie van Truck Trading Rohen in Henri-Chapelle, op de voertuigen worden geleverd en gemonteerd. "De keuze voor de DAF CF 6x4 werd gemaakt omdat we al positieve ervaring hadden met deze voertuigen." Mevrouw Patricia Corman, Sales Advisor van de DAF concessiehouder Truck Trading Rohen in Henri-Chapelle, legde mij bijzonder goed uit wat de sterke eigenschappen van dit voertuig zijn, zoals uptime, robuustheid en betrouwbaarheid en wat het mij zou opleveren in termen van lagere bedrijfskosten. Mijn chauffeurs zullen volledig tevreden zijn met hun nieuwe uiterst wendbare voertuig en het ergonomische comfort van de DAF CF-cabine.

"De service van de DAF concessiehouder en het feit dat zij een kant-en-klaar voertuig (chassis en opbouw van dezelfde leverancier) levert, vergemakkelijkt onze taak aanzienlijk. Ik heb maar één contactpersoon voor alles wat met de truck te maken heeft. Dat maakt alles veel eenvoudiger", vervolgt Sophie Jobé met de glimlach van een tevreden klant!

 
 
 

Downloads


 

Gegevens perscontact: 

Luc Serrien
DAF Trucks België

E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België