Download
  • vrijdag 2 november 2018
  • Temse
  • DAF Trucks België
 

DAF-concessiehouder Truckland verhuist naar nieuwe locatie in Beerse

Volgend weekend ruilt Truckland zijn installaties in Turnhout voor een volledige, up-to-date infrastructuur in Beerse. Vanaf 5 november zullen de verkoop, herstellingen en levering van onderdelen van de DAF-voertuigen enkele kilometers verderop verzorgd worden. Met dezelfde topkwaliteit én met een grotere efficiëntie.

 
Truckland
 
Oprechte aanpak centraal
Truckland België bestaat volgend jaar 60 jaar en is de enige Belgische vestiging van de Nederlandse Truckland Group. Deze totale dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen levert zijn diensten op 14 vestigingen, waarvan 10 in Nederland, 1 in België en 3 in Spanje.
Bij Truckland staat het ontzorgen van de klant centraal: of het nu om de verkoop, herstelling of leveren van onderdelen gaat van DAF Trucks, FIAT bedrijfswagens of Tatra-voertuigen gaat.
Truckland is op weg om de meest professionele dealer binnen zijn verschillende regio’s te worden. De campagne van het afgelopen jaar om meer monteurs aan te werven, heeft dan ook meer dan zijn vruchten afgeworpen: Truckland is nu 19 nieuwe leerling-monteurs en  10 volleerde monteurs rijker.

Beerse als centraal middelpunt
Truckland Turnhout is al 59 jaar een begrip voor DAF. Een betrouwbare concessiehouder met producten op maat, vakkundige herstellingen en een onberispelijke dienst na verkoop. De vestiging in Turnhout groeide mee met zijn tijd en met de eisen van de klant, maar bleek op den duur toch niet opgewassen tegen de tand des tijds.
Er werd uitgekeken naar een nieuwe locatie.
Het voormalige terrein van Suez in Beerse gaf hen 1,3 ha ruimte om aan alle eisen van de dealerstandaards van DAF Trucks te voldoen. De afgelopen maanden werd heel wat geïnvesteerd in het moderniseren van de kantoorgebouwen en de bestaande truckgarage.
Esther Dams, communication officer Truckland Group: “Het verzorgingsgebied van Truckland België strekt zich uit van Arendonk tot Oostmalle en van Hoogstraten tot Kasterlee. Beerse neemt hierbij een centrale locatie in, waardoor  wij de klanten optimaal zullen kunnen bedienen.”

In stijgende lijn
Zij is ervan overtuigd dat de site in Beerse snel kan groeien: “1 op de 3 klanten binnen ons verzorgingsgebied koopt een DAF Truck. Ons 35 % marktaandeel gaat in stijgende lijn. Ik verwacht dat dit nog zal toenemen, aangezien we vanuit deze moderne locatie onze klanten een nog betere service zullen kunnen leveren.”


Nieuw adres:

Truckland BVBA
Lilsedijk 51
2340  Beerse

Tel.: 014/40.72.20
 

Gegevens perscontact: 

Luc Serrien
DAF Trucks België

Tel: +32 475 55 39 44
E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België

Rutger Kerstiens
Afdeling Corporate Communications, DAF Trucks N.V.

Tel: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com