• vrijdag 2 maart 2018
  • Temse
 

Duizendste nieuwste DAF trekker voor Transport Vanderhasselt

Op 19 februari leverde DAF concessiehouder De Plecker-Pauwels het 1.000e DAF-voertuig in de Belux van de vorig jaar gelanceerde Nieuwe LF, CF en XF-serie aan Transport Michel Vanderhasselt uit Ternat. De feestelijkheid werd bijgewoond door Bart Bosmans (Algemeen Directeur van DAF Trucks België), Dirk Gheeraert (Sales Manager DAF Trucks België), Jan De Plecker (Dealer Principal van Garage De Plecker-Pauwels) en Stéphane Mees (commercieel afgevaardigde van Garage De Plecker-Pauwels).

 
Vanderhasselt
 

Transport Michel Vanderhasselt was een van de bedrijven die bij de lancering van de nieuwe modellen, een week heeft proefgereden met een van de vrachtwagens. Nadien heeft de onderneming onmiddellijk zes trekkers besteld. Het gaat om vijf DAF XF FTP Space Cabs (350 pk) en één DAF XF FT Space Cab (450 pk).

“De vijf DAF XF FTP-trekkers beschikken achteraan over twee assen, wat hen bijzonder geschikt maakt voor het dranktransport, een van onze nichesectoren”, verklaart zaakvoerder Philippe Vanderhasselt. De onderneming (www.transport-vanderhasselt.be) is daarnaast ook nog actief in de retail en het vervoer van cement.

Transport Michel Vanderhasselt beschikt over een wagenpark van 150 voertuigen, waarvan 100 trekkers en 50 bakwagens. De nieuwe DAF XF trekkers zullen deels enkele oudere exemplaren vervangen en deels de groei van de activiteiten opvangen.

De Nieuwe DAF XF’s die in de kleuren van Transport Michel Vanderhasselt zullen rijden, behaalden de meest prestigieuze prijs uit de vrachtwagenindustrie: ‘International Truck of the Year 2018’, voornamelijk omwille van hun lager brandstofverbruik en CO2-vermindering (7 %), hun extra laadvermogen (100 kg) en hun maximale beschikbaarheid (onderhoudsintervallen tot 200.000 km).


Gegevens perscontact: 

Luc Serrien
DAF Trucks België

Tel: +32 475 55 39 44
E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België

Rutger Kerstiens
Afdeling Corporate Communications, DAF Trucks N.V.

Tel: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com