Download
  • donderdag 26 augustus 2021
  • Eindhoven
 

A cool cabin = a hot topic:

TRP standairco’s voor extra comfort en veiligheid

Kilometers maken in de zomerzon is aangenamer in een gekoelde cabine. Maar ook als uw voertuig stilstaat tijdens laden en lossen, een rustpauze of overnachting, is een comfortabele binnentemperatuur een must. Een standairco is de oplossing.

 
Airco
 

Alerter, fitter, veiliger

Bij langeafstandsvervoer is een goed uitgeruste chauffeur een belangrijke schakel in de transportketen. In steeds meer landen is een standairco zelfs opgenomen in de collectieve arbeidsovereenkomst. Niet voor niets, want behalve een aangenaam klimaat in de cabine verhoogt een standairco ook de fitheid en alertheid van de chauffeur. En daarmee dus ook de verkeersveiligheid.

Dag en nacht koel en comfortabel

Onze standairco’s leveren een belangrijke bijdrage aan het chauffeurscomfort, maar ook aan de voertuigefficiëntie. Neem bijvoorbeeld de TRP Slimcool variant die geschikt is voor alle truckmerken. Deze standairco heeft het hoogste koelvermogen in zijn klasse en krijgt zijn voeding tot maar liefst 8 uur lang rechtstreeks van de accu. Dit maakt een aantoonbaar verschil de kosten en voorkomt onnodige uitstoot van uitlaatgassen. 

 airocwAirco2

Doorslaggevende factor

Chauffeurs nemen de kwaliteit en uitrusting van de truck in overweging bij hun keuze voor een transportonderneming. Voor bestuurders van langeafstandsvoertuigen kan de aanwezigheid van een standairco zelfs doorslaggevend zijn. Upgrade ook uw bestaande wagenpark met een van onze airco-producten en u krijgt er een tevredener chauffeur voor terug. Bovendien kunt u mogelijk profiteren van fiscaal voordeel via de Energie Investerings Aftrek (EIA) die op dit moment in Nederland van toepassing is.

De TRP Standairco

  • Standairco met het hoogste koelvermogen in zijn klasse
  • Aan- en uitschakelen via afstandsbediening of plafondpaneel
  • De beste keuze voor DAF MY 2017- en MY 2013-voertuigen
  • Montagekits beschikbaar voor bijna alle truckmodellen van de meeste merken

DAF Originele onderdelen, ook voor uw airco

  • Eenvoudig te bestellen op chassisnummer via de DAF-dealer
  • Vervangingsdelen met de betrouwbaarheid en kwaliteit van DAF
  • Perfect passend en 100% Origineel DAF 

 

Lees ook de andere artikelen

 

Parts & Service nieuwsarchief