DAF-LongHaulage-General-Haulage-Application-3840x3000

Ontdek onze transportoplossingen voor regulier vervoer over de lange afstand

 

Vervoer over de lange afstand

Algemeen transport

Lange afstanden, vaak zonder tussenstops van vertrekpunt rechtstreeks naar eindbestemming. De vervoerder eist de laagst mogelijke operationele kosten – de chauffeur het best denkbare comfort. DAF combineert deze eisen als geen ander. Europees marktleider in trekkers word je niet zomaar.

Lage ‘total cost of ownership’ en maximale voertuiginzetbaarheid – zeker binnen het vervoer over de lange afstand zijn dat voor menig vervoerder de ‘sleutelwoorden’. Er is geen ander segment waar efficiency zo zwaar telt als binnen het vervoer over de lange afstand: lage onderhoudskosten en een gunstige afschrijving. Een laag brandstofverbruik.

DAF is volledig gericht op ‘down-speeding’ van de aandrijflijnen. Er is geen ander merk dat zo’n brede keuze aan achterasreducties kent. In combinatie met de efficiënte PACCAR-motoren die hun maximum koppel bij lage toerentallen leveren, leidt dat tot een ongekend laag brandstofverbruik.

Door de juiste aandrijflijn te kiezen, draait de PACCAR MX-motor bij 85 km/u slechts 1.000 t/min. Dat is indrukwekkend laag. Dat betekent vooral ook een fantastisch comfort. De trucks van DAF zijn stil, heel stil. Het draagt bij aan de meest comfortabele omgeving die een chauffeur zich kan wensen. Om te rijden, te wonen, te leven en te ontspannen.

DAF kent de business van het transport over de lange afstand als geen ander. Daarom leveren we maatwerk. Voor elke toepassing. Voor onderneming en chauffeur.