Concrete

DAF transportoplossingen voor beton

Werkt altijd

 

Voertuigen voor betontoepassingen worden gekenmerkt door opbouwen voor mixers of betonpompen. Beide zijn hoog gespecialiseerde soorten transport met specifieke vereisten. Het bakwagenchassis met een mengtrommel is ontworpen om 8, 9 of zelfs 10 m³ beton te vervoeren. Een trekkerchassis kan zelfs trailers met een mengtrommel voor 10 - 12 m³ beton aan.

DAF biedt zowel bakwagen- als trekkerchassis. Er is dus altijd de perfecte gewichtsoptimalisatie voor een hoog laadvermogen, zonder dat wordt ingeboet op de watervoorziening of de stijfheid van de mixeropbouw. Betonpompen vereisen een robuuste bevestigingsmethode voor de opbouw en ruimte aan het chassis voor inschuifbare steunpoten.

Verder moet ook de juiste PTO en communicatie tussen truck en opbouw beschikbaar zijn om veilig en efficiënt te kunnen werken met zowel de opbouw als het voertuigchassis. DAF biedt een geoptimaliseerd voertuigchassis, een breed scala aan PTO's, applicatieconnectors en communicatieopties tussen voertuig en opbouw voor een optimaal voertuigchassis voor de betonpomp!

 
 
Thomas-Beton-Loading-de-042

Thomas Beton

Betonspecialist Thomas Beton uit Kiel werkt met drie betonmixers van DAF, die verrassende resultaten laten zien in vergelijking met de rest van het wagenpark.

Lees meer