Over DAF

DAF-euro-6-range

Bij DAF zijn we trots op iedere DAF truck die onze fabriek uitrijdt. Trots omdat we weten dat we een truck hebben afgeleverd die de klant in staat stelt zijn werk uit te oefenen. En omdat we weten dat chauffeurs het ongeëvenaarde comfort en gebruik van de truck zo waarderen. Onze liefde voor trucks vindt u terug in ieder onderdeel en detail. En dát is wat een DAF onderscheidt van iedere andere truck.


 • DAF Trucks N.V.

  DAF Trucks D06 Vrachtwagens. Daar draait het om bij DAF. Onze kernactiviteit is het ontwikkelen en produceren van lichte, middelzware en zware bedrijfswagens. 

  Lees meer
 • DAF dealernetwerk

  DAF Worldwide Als DAF-klant kunt u rekenen op een eersteklas netwerk van 27 DAF-dealers en servicepartners in België en Luxemburg en meer dan duizend vertegenwoordigers in Europa en daarbuiten.

  Lees meer
 • Werken bij DAF in België

  DAF Marketing and Sales
  Wil je werken bij een ambitieuze organisatie in de automotive industrie? Misschien hebben wij de juiste carrièremogelijkheden voor jou. 

  Lees meer
 • DAF en het milieu

  DAF environment 
  DAF Trucks N.V. neemt milieuzorg heel serieus. Bij alle bedrijfsactiviteiten is aandacht voor het milieu vanzelfsprekend. 

  Lees meer
 • Historie

  DAF History
  DAF’s wortels gaan terug tot 1928, toen de broers Van Doorne de basis legden voor wat vandaag de dag de snelst groeiende truck- producent van Europa is.

  Lees meer

Contact DAF Trucks België

Bent u op zoek naar ons adres of telefoonnummer of wilt u een vraag stellen?

Contact DAF Trucks

Deel deze pagina

Deel deze pagina met anderen.