Ontdek onze DAF trucks

Elke transporttoepassing kent zijn eigen specifieke eisen. Daarom is iedere DAF truck uniek. Op klantenorder gebouwd met een ruime keuze aan cabines, chassis, aandrijflijnen en asconfiguraties en met de laagste operationele kosten per kilometer in de industrie, uitstekende transport efficiency en een optimaal comfort voor de bestuurder. Bij efficiënt transport gaat het om meer dan alleen de perfecte truck. Daarom biedt DAF een totale transportoplossing aan. Achter DAF staat een professioneel netwerk van dealers. Zij helpen u bij de keuze van het juiste voertuig, regelen de financiering en houden uw wagenpark in perfecte conditie.

New Generation DAF range

Nieuwe Generatie DAF XG⁺, XG, XF

Ontdek de Nieuwe Generatie DAF trucks voor langeafstands- en zwaar transport.

New-generation-DAF-XD-cab-range

Nieuwe Generatie DAF XD

Ontdek de Nieuwe Generatie DAF Trucks voor distributie- en specifieke toepassingen.

 
New-generation-DAF-construction-range

Nieuwe Generatie DAF XDC en XFC

Speciaal ontworpen voor off-road- en bouwtoepassingen.

New Generation DAF XB

Nieuwe Generatie DAF XB

Ontdek de Nieuwe Generatie DAF XB. De truck die is gebouwd voor de stad.

 
 
DAF XB Electric

Nieuwe Generatie DAF XB Electric

 Perfect geschikt voor duurzame emissievrije distributie in de stad en in de regio.

DAF XD Electric

Nieuwe Generatie DAF XD Electric

De DAF XD Electric is ideaal voor regionale en stadsdistributie. Een allround transportoplossing voor emissieloze toepassingen met een bereik tot 500 km.

DAF XF Electric

Nieuwe Generatie DAF XF Electric

Met een ongeëvenaard interieur- en exterieurontwerp is de DAF XF Electric de beste keuze voor regionaal of nationaal transport.

 
 
 
 
On-the-road-to-even-cleaner-road-transport

Alternatieve brandstoffen en aandrijflijnen

Wereldwijde CO₂-uitstoot en lokale luchtkwaliteit – dit zijn problemen met gevolgen voor ieder van ons. Inclusief DAF. Daarom ontwikkelen en testen we veel nieuwe en bestaande technologieën op de weg naar nóg schoner en duurzamer wegtransport.

Lees meer
 

Onze DAF dealers staan u met raad en daad terzijde 

Bij efficiënt transport gaat het om meer dan alleen de perfecte truck. Daarom bieden onze DAF dealers een complete oplossing voor transport middels een reeks professionele diensten en helpen zij u het juiste voertuig te kiezen, de financiering te regelen en uw wagenpark in topconditie te houden.

Reparatie en onderhoud

DAF MultiSupport biedt u een oplossing op maat voor reparaties en onderhoud. Hiermee voorkomt u onaangename verrassingen, beheerst u uw maandelijkse kosten en heeft u totale gemoedsrust.

Lees meer

PACCAR Connect

PACCAR Connect is gebaseerd op realtime gegevens en biedt open, eenvoudige en vertrouwde Connected Services die zijn bedoeld om uw activiteiten te stroomlijnen. PACCAR Connect helpt bij het vergroten van de inzetbaarheid van voertuigen, het verlagen van de operationele kosten en het optimaliseren van de logistieke efficiency.

Lees meer

Chauffeurstraining

De DAF Driver Academy kan chauffeurs helpen met een zo laag mogelijk brandstofverbruik te rijden en hun rijprestaties te verbeteren op het gebied van naleving van wet- en regelgeving, veiligheid en efficiënt transport.

Lees meer

Financiële dienstverlening

PACCAR Financial, het inhouse financiële bedrijf van DAF, is speciaal bedoeld voor de transportindustrie en biedt financiële diensten op maat voor nieuwe trucks, gebruikte trucks en trailers.

Lees meer

Onderdelen en accessoires

Behalve originele DAF en PACCAR motoronderdelen levert PACCAR Parts meer dan 80.000 universele TRP truck- en traileronderdelen voor alle merken trucks en trailers, in heel Europa en daarbuiten.

Lees meer

Hulp bij pech

DAF International Truck Service (ITS) biedt 24/7 snelle en professionele hulp onderweg, door heel Europa. Bel +31 40 21 43000 voor direct contact met een medewerker van ITS.

Lees meer

DAF dealernetwerk

Dankzij ons uitgebreide netwerk van meer dan 1.100 verkoop- en servicedealers is er altijd wel een DAF dealer in de buurt waar u terecht kunt voor service op maat gedurende de gehele levensduur van uw truck.

DAF Dealer Locator
 
 
BBI Plus news

Opbouwersinformatie

Snelle en eenvoudige toegang tot uitgebreide opbouwrichtlijnen, chassistekeningen, specificatiebladen, downloads van CAD-tekeningen en meer.

DAF-components-range-wide-hr-01

DAF Components

Bent u fabrikant van bussen, touringcars, off-road-voertuigen of speciale voertuigen voor landbouw en industrie? DAF Components levert u onderdelen zoals motoren, assen en cabines.