werken-bij-daf-vacatures

Werken bij DAF

Als u graag wilt werken in een ambitieuze organisatie in de automobielindustrie, kunnen wij u de juiste carrièremogelijkheden bieden.

 

Werken bij DAF

DAF in België / Luxemburg

DAF is in België en Luxemburg vertegenwoordigd door de assen en cabinefabriek in Westerlo, de verkoopvestiging in Temse en 17 concessiehouders verspreid over België en Luxemburg. 

DAF Trucks Vlaanderen (DAF Assen- en Cabinefabriek - Westerlo)

In het Belgische Westerlo is de DAF Assen- en Cabine fabriek gevestigd. In de cabine fabriek werken 1200 medewerkers aan de XF en CF cabine. In 1966, werd de productiefaciliteit in Westerlo geopend. Er werken nu 800 medewerkers aan 475 assen per dag in de assenfabriek. Alle assen en cabines worden "just in time" geleverd aan DAF Trucks Eindhoven in Nederland en Leyland Trucks in Groot Brittannië. DAF Trucks Vlaanderen heeft ook nog een aantal ondersteunende afdeling die ervoor zorgen dat de productiefaciliteit tot in de puntjes is georganiseerd. 

DAF Trucks Temse (verkoopvestiging)

Op de verkoopvestiging van DAF Trucks België/Luxemburg werken 30 medewerkers aan het verder versterken van DAFs marktpositie. Ze werken daarbij nauw samen met een netwerk van zeventien concessiehouders. DAF Trucks België/Luxemburg biedt functiemogelijkheden op het gebied van marketing, reparatie en onderhoud, financiering, after sales, network development en controlling. 

DAF Concessiehouders in België en Luxemburg

DAF Trucks België/Luxemburg en haar concessiehouders bieden afwisselend en uitdagend werk. Met aansprekende producten en gebruikmakend van hoogwaardige technologieën. En met uitstekende doorgroeimogelijkheden, uitgaande van jouw capaciteiten en ambities. In DAF Trucks België/Luxemburg wordt DAF vertegenwoordigd door een uitgebreid netwerk van zeventien DAF Truck Sales Dealers, DAF Service Dealers, DAF Service Support Points™ en DAF Coach & Bus Service Dealers™. Lijkt het jou interessant om bij een DAF-dealer te werken?

Bekijk ook eens het actuele aanbod aan vacatures bij DAF trucks N.V., één van de meest succesvolle truckproducenten van Europa. 

DRIVE YOUR CAREER!

Made for DAF

Werken bij de DAF-dealer

Bij de DAF-dealer zorg je dat bij noodzakelijk onderhoud de trucks zo snel mogelijk weer rijden. Begrijp je dat onze klanten alleen geld verdienen als hun trucks onderweg zijn? Dan ben jij ‘Made for DAF'!

Kom werken bij de DAF-dealer