PACCAR Genuine Parts

PACCAR Genuine Parts

Een compleet assortiment motor-gerelateerde onderdelen speciaal voor uw PACCAR motor. Deze onderdelen zijn ontworpen en geproduceerd volgens de strengste normen.  

Prestaties

Een PACCAR Genuine Part gecombineerd met de nieuwste technieken, eersteklas materialen en een uitgebreide functionele integratie zorgen voor een grote betrouwbaarheid en een lange levensduur van uw PACCAR motor. Uw PACCAR Genuine Part zorgt dan ook voor betere prestaties van uw motor.

Efficiëntie

Uw PACCAR Genuine Part draagt ook bij aan een uitstekend brandstofrendement. De SMART brandstofinspuiting levert een hoge inspuitdruk in combinatie met nauwkeurige inspuitmomenten en multipoint-inspuiting. Het resultaat is een optimaal verbrandingsproces met een uitstekend brandstofrendement.

Milieu

PACCAR motoren maken gebruik van SCR-technologie, waarmee ze voldoen aan de Euro 5-norm voor de uitstoot van uitlaatgassen. PACCAR Genuine Parts voldoen zelfs aan de strengere normen voor milieuvriendelijkheid.

Gerelateerde informatie

MAX Card

Maxcard

Met de MAX Card krijgt u niet alleen aanbiedingen op DAF en TRP onderdelen, maar heeft u ook recht op extra service en exclusieve privileges.

Login of registeer

De nieuwste MAX flyer

PACCAR Parts Sales action

Ga naar de MAX Flyer om de laatste aanbiedingen te bekijken. 

MAX Flyer

Neem contact op met uw DAF dealer

DAF logo on dealer building

Wilt u meer weten? De DAF dealer kan u alles vertellen over de producten en diensten van DAF.

Zoek een DAF Dealer

Deel deze pagina

Deel deze pagina met anderen.