The New XF dashboard

Uitstekend chauffeurscomfort

Chauffeurscomfort is een van de vele sterke punten van de nieuwe CF en XF. We hebben zaken toegevoegd die de cabine een nog aantrekkelijkere plek maken om te werken, verblijven en slapen. Er zijn vele nieuwe opties voor het personaliseren van het interieur voor ongeëvenaard comfort en luxe. Bovendien introduceren we talloze innovaties die het rijden makkelijker, veiliger en aangenamer dan ooit maken.

DAF The New CF and XF interior features

De droom van een chauffeur

De nieuwe CF en XF bouwen voort op het uitstekende comfortniveau waarom DAF trucks wereldwijd bekend staan. Ze bieden de meeste binnenruimte, de beste en grootste bedden en een geheel nieuwe aantrekkelijke sfeer en uitstraling. De nieuwe CF en XF: het beste wat een chauffeur zich kan wensen!
DAF The New CF and XF interior features

Comfortabele klimaatregeling

Het volledig nieuwe klimaatregelsysteem blinkt uit in comfort en gebruiksgemak. Het omvat one-touch ontwasemen, standventilatie, standverwarming met timer, restwarmte en automatische recirculatie, en kan worden bediend met het bedieningspaneel in de achterwand. Altijd optimaal comfort voor de chauffeur. Bovendien is dit nieuwe klimaatsysteem extreem energiezuinig, wat bijdraagt aan de lage totale eigendomskosten.
DAF The New CF and XF interior features

Nog betere informatie voor de chauffeur

We hebben de informatie voor de chauffeur nog verder uitgebreid om effectief actie ondernemen te vergemakkelijken. Het schitterende en duidelijke instrumentenpaneel heeft nu andere lettertypen en een nieuwe styling voor nog betere leesbaarheid. Het infopaneel voor de chauffeur biedt ook meer informatie voor meer comfort en efficiency. Om de chauffeursprestaties nog verder te verbeteren, werden de instellingen logischer ingedeeld en bevat de Driver Performance Assistant (DPA) nog meer tips voor zuinig rijden.
DAF The New CF and XF interior features

Chauffeursvriendelijke interieurverlichting

We hebben de interieurverlichting opnieuw ontworpen en nu voorzien van een innovatieve draaischakelaar. De bedieningsknop bevindt zich in het midden van het dashboard en is daardoor altijd binnen handbereik. De chauffeur kan kiezen uit verschillende standen voor de uiteenlopende rij- en rustcondities en beschikt ook over een dimfunctie. Voor meer gebruiksgemak is er ook een tuimelschakelaar op de achterwand aangebracht.
DAF The New CF and XF interior features

Door chauffeur te configureren schakelaars

Dankzij de slimme voertuigelektronica kan de positie van de individuele schakelaars aan de voorkeur van de chauffeur worden aangepast. Dit zorgt voor meer gebruiksgemak en een hogere voertuigefficiency. Dankzij deze schakelaars kunnen dealers en opbouwers ook eenvoudig nieuwe functies toevoegen zonder extra bedieningspanelen te hoeven installeren.
DAF The New CF and XF interior features

Toonaangevend interieur

De nieuwe smaakvolle en warme zandkleuren waarin dashboard, stoelen, gordijnen, matrassen en zij- en achterwanden zijn uitgevoerd, verlenen het interieur een geweldige sfeer waarin elke chauffeur zich thuis voelt. De nieuwe Exclusive Line vormt het toppunt van luxe en comfort. Deze onderscheidt zich met een cognackleurig dashboard en portierpanelen, evenals stijlvolle aluminiumkleurige uitstroomopeningen. Deze werk- en woonplek is zeker 5 sterren waard.
DAF-3D-truck-configurator

3D DAF Truck Configurator

Bekijk het truckassortiment van DAF en stel zelf uw perfecte DAF samen.