Financiering van gebruikte trucks

PACCAR Financial - Uw finance en lease partner voor gebruikte trucks

Wat te financieren - gebruikte trucks

PACCAR Financial biedt een uitgebreid pakket financieringsmogelijkheden voor klanten die jonge, gebruikte DAF-voertuigen willen gaan inzetten die binnenkort door de tweede eigenaar in bedrijf worden genomen. Deze voertuigen worden meestal via het DAF Trucks-dealernetwerk of via de DAF Used Truck Centres gekocht. 

Meer informatie over de op dit moment beschikbare gebruikte trucks in het DAF-dealernetwerk vindt u op de 'Gebruikte DAF trucks' pagina's.

Het kan zijn dat er in uw land speciale wet- en regelgeving geldt voor de in uw land beschikbare leasevormen. Om maatwerk te kunnen leveren, vragen wij u contact op te nemen met onze regionale verkoopmedewerkers in uw land. Zij zijn gaarne bereid alle mogelijkheden met u te bespreken.

Operationele lease

In het geval van operationele lease koopt u niet de truck of trailer, maar koopt u het gebruik van de truck voor een vastgestelde periode.

Lees meer

Financiële lease

Als u kiest voor financiƫle lease, spreidt u de aanschafkosten van het voertuig uit over een vastgestelde periode tegen een vaste rente.

Lees meer

Diensten die PACCAR Financial ondersteunen

MultiSupport - Reparatie en onderhoud

DAF-Multisupport-mainvisual

PACCAR Financial kan uw reparatie- en onderhoudskosten in uw leasecontract opnemen, evenals andere diensten, zoals de verzekering van uw truck, GAP-verzekering, wegenbelasting en tolvignetten.

Lees meer

Contact opnemen met PACCAR Financial

De professionals bij PACCAR Financial helpen u bij het maken van de juiste beslissing. Ontdek hoe PACCAR Financial u vandaag nog kan helpen.

Neem contact op

Deel deze pagina

Wij nodigen u uit deze pagina te delen