Financiering van trailers

PACCAR Financial - Uw finance en lease partner voor trailers

Financiering van trailers

PACCAR Financial heeft zijn waarde in de transportsector bewezen. Daarom breiden wij onze specifieke kennis uit naar de volledige voertuigcombinatie.  

PACCAR Financial heeft zijn waarde in de transportsector bewezen. Daarom breiden wij onze specifieke kennis uit naar de volledige voertuigcombinatie. PACCAR Financial biedt een volledig assortiment financieringsopties voor alle truck/trailer-configuraties, bijv.:

  • Schuifzeil/dekzeil 
  • (Koel)bak 
  • Kipper 
  • Dieplader 
  • Containerchassis 
  • Wissellaadsysteem/afzetbak 
  • Tank/Bulk

PACCAR Financial biedt u niet alleen het voordeel van flexibel maatwerk in financiering, maar ook de mogelijkheid om de financieringsbehoefte voor uw complete voertuigcombinatie, inclusief trailer en opbouw, bij één bedrijf onder te brengen. Hierdoor worden administratiekosten lager en de mogelijkheden van uw bedrijf voor wat betreft kredietlimieten geoptimaliseerd. PACCAR Financial biedt financiële oplossingen voor bijna alle grote trailermerken op de markt.

PACCAR Financial kan u een financieringsoplossing op maat aanbieden voor uw voertuigcombinatie. Onze regionale verkoopmedewerkers in uw eigen land zijn gaarne bereid alle mogelijkheden met u te bespreken. 

Operationele lease

In het geval van operationele lease koopt u niet de truck of trailer, maar koopt u het gebruik van de truck voor een vastgestelde periode.

Lees meer

Financiële lease

Als u kiest voor financiële lease, spreidt u de aanschafkosten van het voertuig uit over een vastgestelde periode tegen een vaste rente.

Lees meer

Diensten die PACCAR Financial ondersteunen

MultiSupport - Reparatie en onderhoud

DAF-Multisupport-mainvisual

PACCAR Financial kan uw reparatie- en onderhoudskosten in uw leasecontract opnemen, evenals andere diensten, zoals de verzekering van uw truck, GAP-verzekering, wegenbelasting en tolvignetten.

Lees meer

Contact opnemen met PACCAR Financial

De professionals bij PACCAR Financial helpen u bij het maken van de juiste beslissing. Ontdek hoe PACCAR Financial u vandaag nog kan helpen.

Neem contact op

Deel deze pagina

Wij nodigen u uit deze pagina te delen