Financiering van nieuwe trucks

PACCAR Financial - Uw finance en lease partner voor nieuwe DAF trucks

Wat te financieren - nieuwe trucks

Wanneer het tijdstip is aangebroken om uw volgende nieuwe DAF-truck te financieren, kunt u erop rekenen dat PACCAR Financial u hierbij helpt. Als de eigen financieringsonderneming van DAF Trucks ondersteunen wij al jarenlang truckeigenaars met innovatieve koop- en leaseplannen die kunnen worden afgestemd op uw individuele behoeften. 

De financiële producten die PACCAR Financial aanbiedt zijn landafhankelijk. De meest voorkomende financieringsvormen zijn financiële lease en operationele lease. Aangezien wij echter bekend staan om ons maatwerk, gaan wij liever met u om de tafel zitten om uw individuele behoeften te bespreken. 

Operationele lease

In het geval van operationele lease koopt u niet de truck of trailer, maar koopt u het gebruik van de truck voor een vastgestelde periode.

Lees meer

Financiële lease

Als u kiest voor financiƫle lease, spreidt u de aanschafkosten van het voertuig uit over een vastgestelde periode tegen een vaste rente.

Lees meer

Diensten die PACCAR Financial ondersteunen

MultiSupport - Reparatie en onderhoud

DAF-Multisupport-mainvisual

PACCAR Financial kan uw reparatie- en onderhoudskosten in uw leasecontract opnemen, evenals andere diensten, zoals de verzekering van uw truck, GAP-verzekering, wegenbelasting en tolvignetten.

Lees meer

Contact opnemen met PACCAR Financial

De professionals bij PACCAR Financial helpen u bij het maken van de juiste beslissing. Ontdek hoe PACCAR Financial u vandaag nog kan helpen.

Neem contact op

Deel deze pagina

Wij nodigen u uit deze pagina te delen