Over PACCAR Financial

Met meer dan 50 jaar ervaring in de transportsector is PACCAR Financial, onderdeel van PACCAR Inc., voor alle PACCAR-klanten de belangrijkste financieringsbron voor materieel. PACCAR produceert en verkoopt wereldwijd met succes trucks van hoge kwaliteit onder de merknamen DAF, Kenworth en Peterbilt.

In Europa biedt PACCAR Financial Europe zijn klanten een breed scala van producten en oplossingen op maat. Als de eigen financieringsonderneming van DAF Trucks N.V. zijn wij de grootste financier van nieuwe en gebruikte DAF Trucks. Dankzij onze kennis over en ervaring in de transportsector kunnen wij u professioneel gestructureerde oplossingen en een uitgebreid assortiment concurrerende financieringsopties aanbieden. Daarom financieren wij meer DAF Trucks dan wie dan ook.

Met PACCAR Financial kunt u vertrouwen op een professionele organisatie voor de financiering van uw complete voertuigcombinatie; Nieuwe trucks,Gebruikte trucks, Trailers en opbouwen. Omdat PACCAR Financial zich uitsluitend toelegt op de transportsector, kennen wij uw bedrijfstak als geen ander en begrijpen wij de behoeften van uw bedrijf. Ongeacht naar welk land uw trucks gaan of wat ze ook vervoeren, u kunt er op rekenen dat wij bijdragen aan financiële flexibiliteit en uiteindelijk uw winstgevendheid.

Ons Europese hoofdkantoor bevindt zich in Eindhoven, op het bedrijfsterrein van DAF Trucks, maar wij verkopen onze financiële producten en diensten via het Europese netwerk van geautoriseerde DAF dealers.

Indien u geïnteresseerd bent in wat PACCAR Financial voor u kan betekenen, dan beantwoorden onze regionale verkoopmedewerkers in uw eigen land graag al uw vragen.

Voor financieringsprogramma's buiten Europa kunt u contact opnemen met onze collega's bij PACCAR Financial in de Verenigde Staten.

Dedicated to transport

Dedicated to transport

PACCAR Financial legt zich uitsluitend toe op de transportsector en zet zich in om een bijdrage te leveren aan het succes van klanten die een nieuwe of gebruikte DAF-truck hebben aangeschaft. PACCAR Financial levert maatwerk in financiering en draagt er op die manier aan bij om uw trucks op de weg te houden.

 • De eigen financieringsonderneming van DAF Trucks: net als DAF zijn wij een divisie van PACCAR Inc. Uw financieringsaanvraag is bij ons gegarandeerd in vertrouwde handen.
 • Meer dan 50 jaar ervaring, toegespitst op de transportindustrie: wij kennen de transport- en de trucksector.
 • One-stop-shop: eenvoudig en ongecompliceerd: als bron voor de financiering van uw voertuigen, reparatie en onderhoud, verzekeringen en overige financiële diensten, zijn wij in staat de administratieve rompslomp voor u te vereenvoudigen.
 • Professionele organisatie: wij bieden u op een professionele wijze maatwerk in voertuigfinanciering, zowel vooral als tijdens de contractsduur.
 • Gespecialiseerd in de trucksector: wij financieren niet alleen nieuwe DAF trucks, maar ook uw gebruikte truck, trailer en opbouw. Omdat wij weten wat er leeft in uw bedrijfstak, kunnen wij u een breed scala van flexibele oplossingen bieden.
 • Pan-Europese organisatie: door onze aanwezigheid in een groot aantal Europese landen kunnen wij u, afhankelijk van de lokale wet- en regelgeving, helpen bij de financiering van uw internationale wagenpark. Wij zijn daar waar u ons nodig heeft, met lokale kennis en producten, maar bieden u tevens één internationaal aanspreekpersoon met een centraal geregelde, coördinerende rol.

* afhankelijk van de lokale wet- en regelgeving

Ga naar een andere lokale PACCAR Financial website

PACCAR Financial

De financiële producten die PACCAR Financial aanbiedt zijn landafhankelijk. Onze regionale verkoopmedewerkers in uw eigen land zijn ook gaarne bereid de mogelijkheden met u te bespreken.

Netwerk

Netwerk

PACCAR-Financial-map-640PACCAR Financial levert zijn producten en diensten via de geautoriseerde DAF dealers. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks   contact met ons opnemen als u vragen hebt of voor een offerte op maat.

De transportindustrie is tegenwoordig een internationale bedrijfstak. Vanzelfsprekend mag u daarom ook van uw financieringsonderneming een internationale oriëntatie verwachten. Natuurlijk wilt u uw zaken in uw eigen taal bespreken en, omdat voor de financiering van transportmiddelen in veel gevallen lokale wet- en regelgeving geldt, verwacht u maatwerk, afgestemd op uw specifieke situatie. PACCAR Financial is in staat u in een groot aantal landen met producten en diensten van hoge kwaliteit te ondersteunen.

PACCAR Financial is een van de toonaangevende Europese financieringsondernemingen voor de transportsector, met een sterk internationaal netwerk, met op dit moment vestigingen in 12 landen:

 • Nederland
 • Groot-Brittannië
 • Ierland
 • Luxemburg
 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Polen
 • Tsjechië
 • Slowakije

Selecteer een land in de box hiernaast en u wordt automatisch doorgeleid naar de lokale website van PACCAR Financial. Wanneer u rechtstreeks contact wilt opnemen met ons hoofdkantoor, stuurt u ons dan een e-mail.

Ga naar een andere lokale PACCAR Financial website

PACCAR Financial

De financiële producten die PACCAR Financial aanbiedt zijn landafhankelijk. Onze regionale verkoopmedewerkers in uw eigen land zijn ook gaarne bereid de mogelijkheden met u te bespreken.

Feiten en cijfers

Feiten en cijfers

PACCAR Financial in Europa vertegenwoordigd door 240 medewerkers verspreid over 12 landen maakt zich sterk in zijn specialisatie met betrekking tot financieren van voertuigen en andere transport middelen.

PACCAR Financial in Europa heeft 38.000 vrachtwagens en 1.800 trailers in financiering. Als captive financieringsmaatschappij van DAF Trucks nemen wij het merendeel van gefinancierde DAF voertuigen voor onze rekening en dit zowel in operationele lease als in financiële lease. In functie van uw noden zullen wij een financieringsvoorstel uitwerken welke aan uw verwachtingen beantwoord.

Indien u verdere vragen hebt of meer wenst te weten over PACCAR Financial staat onze Regional Business Manager ter uwer dienst om deze te beantwoorden.

Contact opnemen met PACCAR Financial

De professionals bij PACCAR Financial helpen u bij het maken van de juiste beslissing. Ontdek hoe PACCAR Financial u vandaag nog kan helpen.

Neem contact op

Vacatures

Carrièremogelijkheden bij PACCAR Financial

PACCAR Inc. heeft wereldwijd een toonaangevende positie op het gebied van de ontwikkeling, productie en service van kwalitatief hoogwaardige lichte, middelzware en zware trucks onder de merknamen Kenworth, Peterbilt en DAF. PACCAR is de grootste onafhankelijke truckfabrikant in de VS met een jaarlijkse omzet van meer dan $16 miljard, en heeft wereldwijd meer dan 20.000 werknemers in dienst.

De Europese organisatie kan bogen op de steun van 9.000 trotse werknemers die samen ongeveer 60.000 bedrijfswagens per jaar bouwen. De onderneming is ook actief op het gebied van financiële dienstverlening en informatietechnologie en in de verkoop van onderdelen voor trucks. De aandelen van PACCAR worden verhandeld op de Nasdaq Stock Market onder het symbool PCAR. PACCAR biedt een internationale werkomgeving met uitstekende kansen voor persoonlijke groei.

PACCAR Financial Europe biedt financiële oplossingen voor DAF-klanten in 8 landen en richt zich volledig op de transportsector. PACCAR Financial Europe biedt een breed scala aan financiële producten en diensten voor nieuwe trucks, gebruikte trucks en trailers. Wij bieden vele interessante carrièremogelijkheden in diverse verschillende disciplines.

Vacatures

PACCAR Financial

Bekijk onze vacatures, stageplaatsen en mogelijkheden voor afstudeeropdrachten.

Lees meer

Diensten die PACCAR Financial ondersteunen

MultiSupport - Reparatie en onderhoud

DAF-Multisupport-mainvisual

PACCAR Financial kan uw reparatie- en onderhoudskosten in uw leasecontract opnemen, evenals andere diensten, zoals de verzekering van uw truck, GAP-verzekering, wegenbelasting en tolvignetten.

Lees meer

Zoek uw dichtstbijzijnde DAF-dealer

Contact opnemen met PACCAR Financial

De professionals bij PACCAR Financial helpen u bij het maken van de juiste beslissing. Ontdek hoe PACCAR Financial u vandaag nog kan helpen.

Neem contact op

Deel deze pagina

We invite you to share this page.