Reparatie en onderhoud

DAF-Multisupport-mainvisual

Een DAF MultiSupport reparatie- en onderhoudscontract biedt u maximale zekerheid tegen een vaste prijs per kilometer. U bepaalt zelf het serviceniveau met de mogelijkheid deze uit te breiden naar getrokken materieel en/of opbouw. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect onderhouden vloot en maximale voertuigbeschikbaarheid. En net zo belangrijk: u kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten. Tenslotte neemt de DAF-dealer u de planning en administratie van het onderhoud uit handen!

DAF MultiSupport Services overzicht

Met DAF MultiSupport bieden wij een uitgebreid aanbod van standaardservices plus diverse opties. U bepaalt zelf het serviceniveau met de mogelijkheid deze uit te breiden naar getrokken materieel en/of opbouw. Met DAF MultiSupport Services kunt u een van de volgende, vooraf gedefinieerde servicepakketten selecteren:

DAF-MultiSupport-Tabellen-Service

DAF MultiSupport Care+

MultiSupport-Icon-Care 

Zorgt voor uitgebreid preventief onderhoud, gebaseerd op een vooraf overeengekomen maandtarief.

Met DAF MultiSupport Care+ biedt uw DAF dealer u veel meer
dan onderhoud alleen. Met hun uitgebreide kennis en ervaring weten de DAF monteurs precies waar zij op moeten letten, waarmee zij een mogelijk mankement in de toekomst voorkomen en daarmee een kostbare stilstand.

DAF MultiSupport Care+ houdt uw truck in topconditie.

DAF MultiSupport Xtra Care

MultiSupport-Icon-Xtra-Care


Zorgt voor uitgebreid preventief onderhoud, noodzakelijke reparaties aan de aandrijflijn van het voertuig en stranding support.

Voor een bescheiden extra uitgave bent u niet alleen verzekerd van hoogwaardig preventief onderhoud. DAF MultiSupport Xtra Care neemt bovendien het financieel risico over van een defect aan de aandrijflijn en omvat tevens stranding support.

Voor een periode tot 8 jaar bent u verzekerd van periodiek onderhoud, hoogwaardige reparaties en maximale inzetbaarheid van uw voertuig.

DAF MultiSupport Flex Care

MultiSupport-Icon-Flex-Care

Zorgt voor uitgebreid preventief onderhoud en noodzakelijke reparaties aan het complete voertuig, inclusief slijtage.

Bij dit complete reparatie- en onderhoudspakket zijn ook noodzakelijke slijtagereparaties en International Truck Service inbegrepen, met flexibele keuze uit meerdere opties, zoals wettelijke inspecties, olie bijvullen en het vervangen van gloeilampen en zekeringen.

DAF MultiSupport Flex Care houdt uw voertuig in de beste technische conditie. Het biedt een flexibele reparatie- en onderhoudsoplossing voor vrijwel alle servicegerelateerde componenten van uw truck.

DAF MultiSupport Full Care

MultiSupport-Icon-Full-Care


Zorgt voor uitgebreid preventief onderhoud, noodzakelijke reparaties aan het complete voertuig, inclusief slijtage, pechhulp, wettelijke keuringen en overige producten.

DAF MultiSupport Full Care bevat standaard Uptime Plus en biedt u daardoor maximale focus van de DAF organisatie in geval van stilstand, om zo uw ongeplande downtime te minimaliseren. Mocht DAF niet in staat zijn uw voertuig binnen de afgesproken tijd te repareren, dan zult u hiervoor gecompenseerd worden.

Het meest complete pakket waardoor u zich volledig kunt concentreren op uw core business.

DAF MultiSupport voordelen

Meer dan alleen reparatie & onderhoud

In de transportwereld is alles ingesteld op maximale productiviteit tegen minimale kosten: het hoogst haalbare rendement per ton per kilometer. DAF MultiSupport en de nieuwe Warranty Plus pakketten vormen de bouwstenen van het uitgebreide DAF Reparatie & Onderhoudprogramma. Dit biedt u een servicepakket op maat dat maximale voertuigbeschikbaarheid garandeert, u helpt bij het beheersen van uw maandelijkse kosten en u volledig ontzorgt.

De voordelen van DAF MultiSupport:
 • Volledige kostenbeheersing: DAF MultiSupport biedt u een vaste, vooraf overeengekomen tarief op maat voor al uw wensen voor onderhoud en reparaties.
 • Optimale voertuigprestaties: de monteurs bij uw DAF dealer zijn uitstekend opgeleid, zij kennen uw truck door en door en maken enkel gebruik van hoogwaardige, originele DAF onderdelen. Uw truck verkeert altijd in topconditie, met een minimale kans op pech en de daaruit voortvloeiende kosten van stilstand.
 • Maximale voertuiginzet: uw DAF dealer plant het onderhoud optimaal in, rekening houdend met uw behoeften, voertuiginzet, truckconfiguratie en de wettelijke inspecties die moeten worden uitgevoerd. De beste oplossing voor het voertuig en voor uw bedrijfsvoering. In geval van pech of een andere onvoorziene situatie kunt u volledig vertrouwen op DAF ITS. 
 • Verhoogde inruilwaarde: DAF MultiSupport verzekert u van de allerbeste service aan uw voertuig. De meerwaarde van onderhoud en reparaties aan uw truck, uitgevoerd volgens DAF richtlijnen en met originele DAF onderdelen, verbetert niet alleen de betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw truck, maar betekent ook een hogere inruilwaarde. Met DAF MultiSupport garandeert DAF een hogere restwaarde.
 • Flexibel aanbod: met de flexibiliteit in ons DAF MultiSupport Services programma en de kwaliteit van de organisatie erachter, bieden wij iedere klant de beste oplossing.

FAQ's

FAQ's - veelgestelde vragen

 • Wie is mijn contractpartner?

  Met een DAF MultiSupport-contract gaat u een overeenkomst aan met DAF Trucks. Op die manier is er altijd een van DAF’s hooggekwalificeerde dealers beschikbaar die de diensten van het DAF MultiSupport-contract kan uitvoeren.

 • Met wie doe ik zaken?

  Uw thuisdealer zal de DAF MultiSupport-diensten uitvoeren, want hij kent uw voertuigen, uw bedrijf en uw eisen en kan u daardoor de best mogelijke ondersteuning bieden.

 • Kan ik met een DAF MultiSupport-contract onderhoud en reparatie in een willekeurige DAF-werkplaats laten uitvoeren?

  Uw DAF MultiSupport-contract sluit u met DAF Trucks; u kunt kiezen voor een landelijke overeenkomst waarin meerdere werkplaatsen kunnen worden opgenomen die uw bedrijf kunnen ondersteunen.

 • Welke diensten kan ik bij een pechgeval in het buitenland verwachten met DAF MultiSupport Full Care?

  U kunt altijd rekenen op snelle assistentie door ITS (International Truck Service). Met DAF MultiSupport Full Care worden in heel Europa niet alleen de kosten van de voertuigreparatie zelf vergoed, maar ook de voorrijkosten van een servicevoertuig en indien nodig de sleepkosten naar de dichtstbijzijnde DAF-dealer. Verder biedt ITS u Europese ondersteuning langs de weg voor uw (semi-) trailer, ongevalmanagement, sleutelservice en assistentie bij ziekte van de chauffeur of boetes; zodat u zo snel mogelijk weer op weg kunt.

 • Is het tarief voor een DAF MultiSupport-contract vast?

  U kunt kiezen voor een index gekoppeld tarief, dat periodiek wordt herzien aan de hand van officiële inflatiecijfers, of voor een inflatiebeschermd tarief dat de gehele looptijd hetzelfde blijft, ervan uitgaand dat uw rij-omstandigheden en toepassing niet veranderen.

 • Wat als mijn werkelijk gereden kilometers afwijken van de contractkilometers?

  Periodiek zal DAF Trucks verschillen tussen werkelijk gereden kilometers en contractkilometers rapporteren. Zolang het verschil binnen overeengekomen grenzen blijft, zal DAF minder of meer gereden kilometers verrekenen zonder het kilometertarief aan te passen.

 • Wat gebeurt er als de thuisbasis van mijn voertuigen verandert?

  Indien u besluit de thuisbasis van voertuigen met een DAF MultiSupport-contract te wijzigen, let er dan op dat DAF Trucks hiervan op de hoogte wordt gesteld zodat in overleg een nieuwe thuisdealer kan worden geselecteerd. In dergelijke gevallen kan het nodig zijn de tarieven aan te passen.

 • Wat als het gebruik van mijn voertuigen verandert?

  Stel DAF Trucks op de hoogte indien het gebruik van uw voertuig verandert, zodat de onderhoudsfrequentie kan worden geoptimaliseerd voor het nieuwe gebruik en het tarief eventueel overeenkomstig kan worden bijgesteld.

 • Mijn winstgevendheid verhogen?

  Omdat de DAF MultiSupport oplossing volledig is toegesneden op uw behoefte, zal uw DAF-dealer met alle plezier voor u uitrekenen hoe DAF MultiSupport uw winstgevendheid kan verhogen!  

Zoek uw dichtstbijzijnde DAF-dealer

Deel deze pagina

Wij nodigen u uit de pagina te delen