PACCAR Parts Fleet Services

PACCAR-Parts-Fleet-Services Het PACCAR Parts Fleet Services programma (PPFS) is ontwikkeld ter ondersteuning van grote internationale fleetklanten met meer dan 50 eenheden. Het programma zorgt ervoor dat  een fleetklant op internationale schaal zaken kan doen met één betrouwbare onderdelenleverancier. DAF Dealers in heel Europa staan klaar om internationale fleetklanten  te ondersteunen met de service die zij van hun huisdealers gewend zijn. 

Eén programma, één maximum prijs, één betalingsoverzicht

Bent u een internationale fleet die zich tussen verschillende dealers in heel Europa beweegt en zoekt u een partner om u te ondersteunen, dan is het PACCAR Parts Fleet Services Programma wellicht iets voor u.

Voordelen van deelname aan het PACCAR Parts Fleet Services Programma:

  • U krijgt overal in Europa één maximumprijs* bij alle deelnemende DAF Dealers.
  • Eén betalingsoverzicht per periode in uw eigen taal en valuta.
  • Het programma vermindert de hoeveelheid administratief werk en er vinden geen contante betalingen meer plaats in het buitenland.
  • Het PACCAR Parts Fleet Services Programma biedt ondersteuning in uw eigen moedertaal.
  • Direct contact met DAF Eindhoven om op Europese schaal overeenkomsten te sluiten. Een team van 25 toegewijde experts staat voor u klaar om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft en om uw vragen te beantwoorden.

Dus waar wacht u op? Neem contact op met uw DAF dealer voor meer informatie over PACCAR Parts Fleet Services! 

* Het PACCAR Parts Fleet Services programma is beschikbaar in de volgende landen: Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Liechtenstein, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië en bij DAF dealers die zijn aangemeld bij PACCAR Parts Fleet Services. 

PACCAR-Parts-Fleet-Services-logo-400


U vindt de deelnemende PACCAR Parts Fleet Services Dealers met de DAF Dealer Locator. Indien uw dealer niet deelneemt aan PACCAR Parts Fleet Services, neemt u dan contact met ons op.

Contact met PACCAR Parts Fleet Services

Contact DAF Trucks

Om op de hoogte te blijven of als u een vraag hebt over PACCAR Parts Fleet Services kunt u dit online formulier invullen.

Neem contact op

Share this page

We invite you to share this page.