DAF Accessoires

Functioneel en funĀ 

DAF trucks zorgen voor een prima rendement en voor een sterk bedrijfsimago dankzij het lage brandstofverbuik, de kwaliteit en de lage onderhoudskosten. Maar DAF biedt nog veel meer om de prestaties en de uitstraling van uw wagenpark te verhogen. U kunt uw truck volledig aan uw persoonlijke wensen aanpassen.

Het assortiment DAF Accessoires omvat alles wat u nodig hebt voor de uitvoering van uw bedrijfsactiviteiten:

  • Cost cutters waarmee u uw bedrijfskosten kunt verlagen.
  • Easy drive voor nog meer comfort voor de chauffeur.
  • Safe drive om niet alleen de chauffeur en zijn DAF, maar ook andere weggebruikers te en het milieu te beschermen.
  • Great impressions om het imago van uw onderneming te versterken en de beroepstrots van de chauffeur te verhogen.
  • High gear om u dat speciale DAF gevoel te geven, waar u ook bent.

DAF XF Euro 6 bottle holderHet assortiment DAF accessoires omvat alle extra's die een groot verschil kunnen maken voor uw transportbedrijf. Een speciaal productenpakket dat chauffeurs en trucks helpt nog beter te functioneren en dat bovendien meer plezier brengt in uw alledaagse werkzaamheden. Doordat zij voor meer veiligheid en comfort onderweg zorgen, de bedrijfskosten verlagen en het imago van uw bedrijf verhogen. Er is zelfs een speciale lijn DAF artikelen voor iedereen die graag het DAF gevoel wil beleven. Op de weg en daarbuiten.

Het uitgebreide assortiment DAF Accessoires is voor ieder DAF trucktype ontwikkeld. DAF LF, CF en XF. Van spoilers, stoelhoezen, zonnekleppen en aluminium velgen tot een koelkast of TV/video-apparaat. Ieder accessoire is gemaakt van hoogwaardige materialen met het oog op een grote duurzaamheid en die past perfect bij onze trucks. Ze hebben een robuuste constructie en een aantrekkelijk design waardoor het een genoegen is om ze te gebruiken en te bezitten. Een groot aantal kenmerken draagt daadwerkelijk bij aan het verhogen van het rijcomfort.

Gerelateerd informatie

MAX Card

Maxcard

Met de MAX Card krijgt u niet alleen aanbiedingen op DAF en TRP onderdelen, maar heeft u ook recht op extra service en exclusieve privileges.

Login of registeer

De nieuwste MAX flyer

PACCAR Parts Sales action

Ga naar de MAX Flyer om de laatste aanbiedingen te bekijken. 

MAX Flyer

Neem contact op met uw DAF dealer

DAF logo on dealer building

Wilt u meer weten? De DAF dealer kan u alles vertellen over de producten en diensten van DAF.

Zoek een DAF Dealer

Share this page

We invite you to share this page.