visual-postkaart-thema-pasen

Verstuur je paaswensen met DAF!

 

Versturen is niet meer mogelijk....

 
 

 

Voorwaarden

DAF Trucks BELUX is niet verantwoordelijk voor eventuele klachten in verband met het ontvangen of verzenden van de postkaart. Deze kaart wordt verzonden door DAF Trucks BELUX in opdracht van de deelnemer die ook verantwoordelijk is voor de correctheid van de gegevens bij het invullen van het formulier.

 

DAF Trucks BELUX behoudt zich het recht om het verzenden van de postkaart te annuleren indien deze in strijd is met volgende regels: 

  • De postkaart mag geen ongepaste boodschap bevatten zoals kwetsende of haatdragende teksten.
  • Wanneer DAF Trucks BELUX vermoedt dat de boodschap ongepast kan worden geïnterpreteerd, behoudt DAF Trucks BELUX zich het recht om de verzending te annuleren.
  • Personen moeten steeds correcte informatie vermelden via het formulier zodat de geadresseerde en de verzender duidelijk vermeld kunnen worden op de postkaart. Dit om de duidelijkheid voor te ontvanger te verzekeren.
  • Er is een limiet van 1 postkaart per persoon per adres. Wanneer er sprake is van meerdere inzendingen naar hetzelfde adres behoudt DAF Trucks BELUX zich het recht om enkel de eerste aanvraag te behandelen.