Truck-aanleveren-2

Investeer in uw truck en krijg 80% subsidie

Er is 36 miljoen vrijgemaakt aan subsidies. Deze zijn bestemd voor transporteurs die investeren in veiligheid, ergonomie en milieu. Wij helpen u bij het verzilveren van deze financiële ondersteuning.

 

Laat DAF u helpen

 

Welke producten vallen onder de subsidieregeling?

Als u investeert in veiligheid, ergonomie of milieu, dan kunt u subsidie aanvragen.
Wilt u zeker weten of een product wel of niet in een van deze categorieën valt, dan kunnen wij u adviseren.
Wij hebben een volledige lijst met onderdelen die in aanmerking komen. Hieronder vindt u alvast drie voorbeelden.

 

 
 

 

Wat moet u weten?

Profiteer maximaal van de subsidieregeling. Wij adviseren en begeleiden u graag in de aanvraag van de financiële ondersteuning.

 

De subsidie

Vlaams minister van mobiliteit Ben Weyts heeft 72 miljoen euro vrijgemaakt aan subsidies voor 2018 en 2019. Deze subsidies zijn bestemd voor Vlaamse transporteurs die investeren in veiligheid, ergonomie en milieu. Een uitrusting in deze categorieën wordt tot 80% terugbetaald met een maximaal subsidiebedrag van €5.000,- per voertuig en €100.000,- per onderneming.

Aanvraagprocedure

Als u een afspraak bij ons maakt, kunnen we de mogelijkheden bespreken. Vervolgens bestellen we de gewenste en gesubsidieerde onderdelen. Wij helpen u bij de subsidieaanvraag. Nadat deze aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u het geld terug op uw rekening.

Producten

Het is moeilijk te achterhalen welke producten gesubsidieerd worden. Een vereiste is dat ze de veiligheid, ergonomie of uitstoot van de truck verbeteren. Dat is echter geen scherpe lijn. Wij kunnen u helpen bij de selectie van de producten en bij de subsidieaanvraag, omdat we precies weten welke producten gesubsidieerd worden.

Profiteer maximaal van de subsidieregeling