Werken bij DAF in België

Working at DAF Marketing & Sales

Werken bij DAF Trucks

DAF is in België vertegenwoordigd door de assen en cabinefabriek in Westerlo, de verkoopvestiging in Temse en 17 concessiehouders verspreid over België en Luxemburg. 

Maar of je nu bij een verkoopvestiging of bij een dealer werkt, no-nonsense cultuur en ambitie gaan er hand in hand. De communicatielijnen zijn kort en er is een intensieve samenwerking tussen de verschillende vakgebieden. De sfeer is informeel en open. Je moet goed met verantwoordelijkheden om kunnen gaan, want die krijg je al snel. Er wordt continu een beroep gedaan op jouw kennis, initiatieven, ideeën en creativiteit.

DAF Trucks België/luxemburg en haar dealers bieden afwisselend en uitdagend werk. Met aansprekende producten en gebruikmakend van hoogwaardige technologieën. En met uitstekende doorgroeimogelijkheden, uitgaande van jouw capaciteiten en ambities.

Bekijk ook eens het actuele aanbod aan vacatures bij DAF trucks N.V., één van de meest succesvolle truckproducenten van Europa.

DRIVE YOUR CAREER!

DAF Trucks Temse

Vacatures bij DAF Trucks Temse

Op het hoofdkantoor van DAF Trucks België/Luxemburg werken 30 medewerkers aan het verder versterken van DAF’s marktpositie. Ze werken daarbij nauw samen met een netwerk van 17 concessiehouders. DAF Trucks België/Luxemburg biedt functiemogelijkheden op het gebied van marketing, reparatie en onderhoud, financiering, after sales, network development en controlling.

Bekijk hier het actuele aanbod aan vacatures bij DAF Trucks België/Luxemburg:

DAF Dealers

Vacatures bij DAF Dealers

In DAF Trucks België/Luxemburg wordt DAF vertegenwoordigd door een uitgebreid netwerk van 17 DAF Truck Sales Dealers, DAF Service Dealers, DAF Service Support Points™ en DAF Coach & Bus Service Dealers™. Het is een bewuste keuze van DAF om met onafhankelijke dealers te werken, zelfstandige ondernemers die een stap extra zetten en echt dicht bij de klant staan. Die kan bij hen terecht voor alles op het gebied van het wagenpark: voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte truck, voor financiering, voor onderhoud- en reparatiecontracten, voor onderdelen en accessoires, maar ook voor onderhoud en reparatie van getrokken materieel en componenten. One-Stop-Shop dus.

Lijkt het jou interessant om bij een DAF dealer te werken?

Bekijk hier het actuele aanbod aan vacatures bij de DAF Dealers.

DAF Vlaanderen

Vacatures bij DAF Vlaanderen

In het Belgische Westerlo is de DAF assen en cabine fabriek gevestigd. In de cabine fabriek werken 1200 medewerkers aan de XF en CF cabine. In 1966, werd de productiefaciliteit in Westerlo werd geopend. Er werken nu 800 medewerkers aan 475 assen per dag in de assenfabriek. Alle assen en cabines worden "just in time" geleverd aan DAF Trucks Eindhoven in Nederland en Leyland Trucks in Groot Brittannie. DAF Trucks Vlaanderen heeft ook nog een aantal ondersteunende afdeling die ervoor zorgen dat de productiefaciliteit tot in de puntjes is georganiseerd.

DAF Trucks Vlaanderen heeft mogelijkheden in de richtingen: Operations, Quality, Logistics, Purchasing, Finanance & Accounting, Information Technology en Human Resources.

Wil je contact opnemen met DAF Trucks Vlaanderen?
Corporate Recruitment
Tel. +31 (0)40 - 214 26 16

Vacatures bij DAF Trucks N.V.

vacancies

Bekijk ook eens het actuele aanbod aan vacatures bij DAF trucks N.V., één van de meest succesvolle trucksproducten van Europa.

Ga naar de vacatures

Deel deze pagina

Deel deze pagina met anderen.