PACCAR Financial

Aller à la version française

Al meer dan 50 jaar biedt PACCAR Financial, de thuisfinancier van DAF, maatwerk in financiële dienstverlening die volledig is gericht op de transportsector. Als geen ander begrijpt PACCAR Financial wat u bezighoudt en dat maakt hen tot een echte partner in business. Uiteraard voor de financiering van uw trucks, maar ook van complete combinaties, inclusief opbouw en getrokken materieel. Met diverse financieringsmogelijkheden, desgewenst inclusief reparatie, onderhoud en verzekering. PACCAR Financial biedt altijd een pasklare oplossing, toegesneden op uw individuele situatie.


Wat financieren?

 • Financiering van nieuwe trucks

  Financing new trucks

  Wij bieden u professionele, op maat gesneden, financieringsoplossingen en een compleet pakket aan financieringsprodukten om uw winstgevendheid te vergroten.

  Lees meer
 • Financiering van gebruikte trucks

  PF used trucks

  In samenwerking met DAF Used Trucks, verzorgen wij financierings- en leasingoplossingen voor klanten die jonge, gebruikte DAF voertuigen in gebruik gaan nemen.

  Lees meer
 • Financiering van trailers

  PF trailers

  Wij bieden u een compleet pakket aan financieringsprodukten voor uw totale voertuig-combinatie, inclusief oplegger, trailer of opbouw.

  Lees meer


 • Hoe financieren?

 • Financiële lease

  Als u kiest voor financiële lease, spreidt u de aanschafkosten van het voertuig uit over een vastgestelde periode tegen een vaste of, in bepaalde gevallen, tegen een variabele rente. 

  Lees meer
 • Operationele lease

  In het geval van operationele lease koopt u niet de truck of trailer, maar koopt u het gebruik van de truck voor een vastgestelde periode.

  Lees meer

Over PACCAR Financial

PACCAR Financial

Al meer dan 50 jaar biedt PACCAR Financial, de thuisfinancier van DAF, maatwerk in financiƫle dienstverlening die volledig is gericht op de transportsector.

Lees meer

Contact opnemen met PACCAR Financial

De professionals bij PACCAR Financial helpen u bij het maken van de juiste beslissing. Ontdek hoe PACCAR Financial u vandaag nog kan helpen.

Neem contact op

Deel deze pagina

Deel deze pagina met anderen.