Download:

donderdag 16 november 2017 | Temse | DAF Trucks Belgiƫ

Nieuwe DAF concept overtuigt Gilbert De Clercq


Binnenkort zien we weer DAF trekkers in de bekende kleuren van het logistieke bedrijf Gilbert De Clercq rondrijden. De transportafdeling van Gilbert De Clercq heeft bij DAF concessiehouder Garage Van den Keybus immers 5 nieuwe XF trekkers besteld (FT XF 430 Super SpaceCab). De eerste werd onlangs afgeleverd.

FOTO (vlnr): Laurens Van Osselaer (De Clerq), Michel Beeckman (Van den Keybus), Bart Bosmans ( DAF Trucks Belgiƫ) en Filip De Clercq
G-de-Clerq

Laurens Van Osselaer, supervisor fleet, geeft een woordje uitleg bij de aankoop: “We hebben in het verleden nog wel met DAF gereden, maar het is vooral het nieuwe Pure Excellence totaalconcept dat ons kon overtuigen. De XF combineert comfort en ruimte voor de chauffeur met aantrekkelijke prestaties, een laag brandstofverbruik, lage onderhoudskosten en een hoge mate van veiligheid. Vooral de Total Cost of Ownership van de nieuwe modellen is voor ons interessant.”

Gilbert De Clercq heeft een vloot van circa 300 voertuigen en is actief in transport (volume, koelvervoer en conventioneel transport), warehousing en supply chain management.

G-de-Clerq