donderdag 18 oktober 2018

DAF presenteert nieuwe merchandise collectie


Download:

Voor mannen. Voor vrouwen. Voor kinderen. Voor sportievelingen. Voor de zaak. Voor dagelijkse gebruik. DAF Trucks presenteert een volledig nieuwe merchandise lijn voor zijn grote schare fans, inclusief een serie die verwijst naar DAF’s 90ste jubileumjaar. De nieuwe collectie is met onmiddellijke ingang beschikbaar via de DAF webshop: www.dafshop.com.

Praktisch, stijlvol en kwalitatief zeer hoogwaardig – precies zoals de trucks. Het zijn de kenmerken van de nieuwe, speciaal voor DAF ontworpen DAF Collection.

Fraaie heritage collectie
In de compleet nieuwe lijn vindt de DAF fan natuurlijk schitterende kleding voor hem èn haar (van T-shirt en mutsen tot jassen), unieke DAF accessoires (van tassen en een zonnebril tot aan horloges en sleutelhangers) en een even fraaie als stoere DAF lederlijn. Ook een kindercollectie (met kleding, cap, knuffels en baby artikelen) en een 90 jaar DAF Heritage collectie (met onder meer een speciale paraplu, cap én een horloge met een gelimiteerde oplage) ontbreken niet.

DAF A1600 miniatuur
Vanzelfsprekend biedt DAF ook weer een uitgebreide range miniaturen van de nieuwste generatie trucks. De schitterend gedetailleerde serie bestaat uit onder meer kippers, diepladers, bakwagens, tanktrailers en trekkers. Blikvangers zijn het fraai uitgewerkte 1:50 model van de klassieke DAF A1600 en de (in liefst drie kleuren beschikbare!) gelimiteerde XF 90th Anniversary Edition trekker.

DAF Trucks lanceert een nieuwe lijn met DAF artikelen voor zijn grote schare fans.

 

Pour plus d’information:

DAF Trucks N.V.
Corporate Communications Dept. 
+31 40 214 41 91

Deel deze pagina

Wij nodigen u uit deze pagina te delen.