dinsdag 12 december 2017 | Eindhoven | DAF Trucks N.V.

DAF ontvangt twee prestigieuze Commercial Fleet Awards


DAF Trucks is in Groot-Brittanniƫ bekroond met twee prestigieuze Commercial Fleet Awards. Als fabrikant ontving DAF de 'Truck Fleet Manufacturer of the Year' award terwijl de New LF werd uitgeroepen tot 'Commercial Fleet Truck of the Year'. Het is het derde jaar op rij dat DAF beide prijzen - toegekend door een vakjury Ʃn de lezers van het tijdschrift Commercial Fleet - in ontvangst mocht nemen.

DAF Trucks en de New DAF LF ontvangen de Commercial Fleet Awards. Van links naar rechts: Phil Moon, DAF Trucks Marketing Manager, John Mabey PACCAR Financial, Adam Bates DAF Trucks UK Fleet Parts Sales Manager, Ian Grant DAF Trucks Fleet Sales Director.
DAF Trucks receives Commercial Fleet Awards 2017 web

De twee awards onderstrepen de uitstekende kwaliteit van zowel de trucks als de services van DAF. Dat zorgt voor zowel de laagste ‘total cost of ownership’ als voor de hoogste transportefficiëntie. “De onderscheidingen hebben voor ons extra waarde omdat ze worden toegekend door vooraanstaande Britse fleetowners, wagenparkbeheerders en de lezers van Commercial Fleet. Als geen ander hebben deze groepen een grondig inzicht in de behoefte van onze klanten”, stelt Richard Zink, directeur Marketing & Sales en lid van de Raad van Bestuur van DAF Trucks N.V.

Truck Fleet Manufacturer of the Year
Een panel van fleetowners en wagenparkbeheerders wees DAF aan als ‘Truck Fleet Manufacturer of the Year’. De jury stelde: “DAF blijft innoveren. De geheel nieuwe series trucks zijn gericht op het leveren van de laagste ‘total cost of ownership’. Dat komt mede dankzij een uitstekend brandstofverbruik, hoge laadvermogens, langere onderhoudsintervallen en de hoogste betrouwbaarheid. Bovendien bieden ze een eersteklas rijervaring.”

Commercial Fleet Truck of the Year
De New LF-distributietruck van DAF won de prijs ‘Commercial Fleet Truck of the Year’. Volgens de lezers van Commercial Fleet biedt de New LF de laagste ‘total cost of ownership’, heeft de distributietruck een geweldig kleine draaicirkel en is het zicht op de weg de zichtbaarheid uitstekend ‘waardoor de New LF de favoriet van elke bestuurder is’.

De Commercial Fleet Awards worden georganiseerd door het toonaangevende magazine 'Commercial Fleet Magazine' uit Groot-Brittannië.


Commercial-Fleet-Truck-of-the-Year 2017 logo 

Truck-Fleet-Manufacturer-of-the-Year 2017 logo