DAF-XF-anniversary

DAF 90th Anniversary Edition


Een speciale editie voor een speciaal jubileum

Ter gelegenheid van ons 90-jarig jubileum bieden wij u de unieke kans om eigenaar te worden van een exclusieve limited edition van de bekroonde nieuwe XF
(FT 4x2 / FTG 6x2).
Deze speciale trucks worden geleverd met een uniek en stijlvol exterieur, een uiterst luxe interieur en full-option specificaties standaard gemonteerd. De aandrijflijn is uitgerust met de geavanceerde MX-13-motor met 530 pk.

Ultramoderne styling met een historisch tintje

Een limited edition truck verdient een uniek interieur. Daarom hebben we alles uit de kast gehaald om de truck premium ontwerpelementen te geven waarmee hij een echte blikvanger op de weg wordt.
DAF XF anniversary

Gelakte grillestrips

De horizontale grillestrips zijn gespoten in de cabinekleur (blauw voor de zwarte variant), voor een bijzondere en hoogwaardige uitstraling.
DAF XF anniversary

Speciale striping

De unieke striping is op de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de cabine en side-skirts aangebracht, zodat deze special edition direct herkenbaar is.

Maximaal comfort en bijbehorende stijl

De nieuwe XF wordt geroemd vanwege zijn superieure chauffeurscomfort. Voor deze speciale 90th Anniversary Edition hebben we een volledig nieuwe standaard voor het interieur gezet. In de cabine zelf is de luxueuze cognackleurige Exclusive interieurafwerking standaard aangebracht. Dit omvat de uiterst comfortabele Xtra Leather Air-stoelen, met lederen armleuningen aan beide zijden, een Xtra Comfort-matras en een Exclusive lederen stuurwiel en deurpanelen. Al deze kenmerken bij elkaar opgeteld resulteren in ultieme styling en comfort.

 

Meer weten over dit jubileummodel? Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer.

Gift set

Luxe geschenkset

Iedere 90th Anniversary Edition XF wordt geleverd met een luxe geschenkset met een volledig leren reistas met leren bagagelabel, een stoer en stijlvol jack, een Waterman pen in een speciaal leren doosje, een leren creditcardhouder en een 90th Anniversary Edition tekening.

ITOY

International Truck of the Year

De 90th Anniversary Edition is leverbaar als XF, die – samen met de nieuwe CF – werd verkozen tot 'International Truck of the Year 2018'. De jury gaf aan dat de trucks toonaangevend zijn op het gebied van transportefficiency.
Wat moeten we daar nog aan toevoegen?