DAF Vlaanderen - 50 Jaar

DAF-Belgium-50-jaar-DAF-Vlaanderen-Westerlo50 jaar geleden opende DAF Trucks in Oevel (Westerlo, België) haar cabinefabriek. DAF Trucks Vlaanderen N.V. groeide uit tot een toonaangevende en ultra-moderne productiefaciliteit, waarin alleen al de afgelopen 15 jaar zo’n €600 miljoen geïnvesteerd werd. Meer dan 2.200 medewerkers produceren er op dit moment 200 cabines en 450 assen per dag voor de populaire DAF CF- en XF-trucks. Dat DAF in Westerlo nu €100 miljoen investeert in een compleet nieuwe cabinelakstraat, bewijst het vertrouwen dat de truckfabrikant heeft in de toekomst van haar productiefaciliteiten in België.


Lees alles over DAF Vlaanderen 50 jaar

50 jaar DAF-productie in België

DAF_Westerlo_50_years_940

50 jaar geleden opende DAF Trucks in Oevel (Westerlo, België) haar cabinefabriek. DAF Trucks Vlaanderen N.V. groeide uit tot een toonaangevende en ultra-moderne productiefaciliteit, waarin alleen al de afgelopen 15 jaar zo’n €600 miljoen geïnvesteerd werd.

Lees meer

DAF doet mee aan Antwerp 10 Miles

DAF-antwerp-10-mile

In het kader van het 50 jarig jubileum wilde DAF België met minimaal 50 lopers meedoen aan de 10 miles. Uiteindelijk werden het er 95, bijna een verdubbeling.

Lees meer

EcoTwin vertrokken vanuit Westerlo

DAF-EcoTwin-European-Truck-Platooning-Start-

Er is voor DAF Assen- en Cabinefabriek in Westerlo als vertrekpunt voor de EcoTwin-combinatie gekozen omdat het dit jaar exact 50 jaar geleden is dat DAF haar productie in België startte.

Lees meer

Oplevering DAF XF 460 Super Space Cab 50th Anniversary Edition dealer demo voertuigen

DAF-XF-demo-Anniversary-Edition

De lang verwachte DAF XF 460 Super Space Cab 50th Anniversary Edition kan eindelijk worden bewonderd bij de Belgische DAF dealers. Vandaag namen de DAF concessiehouders de sleutel in ontvangst van hun demotruck om er vervolgens vanuit de jarige DAF fabriek in Westerlo mee terug te rijden naar hun thuisbasis. 

Lees meer

Contact DAF Trucks België

Bent u op zoek naar ons adres of telefoonnummer of wilt u een vraag stellen?

Contact DAF Trucks

Deel deze pagina

Wij nodigen u uit deze pagina te delen.