International Truck of the Year


De nieuwe DAF CF en XF

De nieuwe norm


De nieuwe CF en XF kenmerken zich door complete nieuwe aandrijflijnen met zeer efficiënte versnellingsbakken en achterassen. Samen met de nieuwe en compacte systemen voor de nabehandeling van uitlaatgassen, de geavanceerde software en aerodynamische optimalisaties, leiden deze vernieuwingen tot een indrukwekkende brandstofbesparing en CO2-reductie van maar liefst 7%.

 • New CF Lineup

  The New CF


  Een veelzijdige allrounder. De ideale truck voor een veelheid aan toepassingen: van bouwtransport tot distributievervoer. Stoer, sterk en efficiënt. The New CF biedt voor elke transportbehoefte een oplossing op maat.

  Lees meer
 • New xF Lineup

  The New XF


  De maatstaf voor transport over de lange afstand. Ontwikkeld voor maximale transportefficiency. Met krachtige PACCAR-motoren. Een doordacht chassis, aantrekkelijk exterieurdesign en een ruim en comfortabel interieur.

  Lees meer

Waarom zijn de nieuwe DAF CF en XF bekroond met de titel 'International Truck of the Year 2018'?

 

Gianenrico-griffini 

Gianenrico Griffini vat de keuze van de jury als volgt samen: met de introductie van de nieuwe XF/CF heeft DAF een serie trucks in het middelzware en zware segment uitgebracht die een nieuwe norm bepaalt op het gebied van energie-efficiëntie van de aandrijflijn en algehele prestaties. Het DAF-team kan trots zijn op deze baanbrekende trucks!”

 

 

Lees meer

DAF-3D-truck-configurator

3D DAF Truck Configurator

Bekijk nu de DAF truckmodellen en configureer uw eigen perfecte DAF op een tablet, laptop of desktop-pc.


> Start de 3D Truck Configurator

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde DAF dealer